" Roller
Vargh VI - Jakten

Kort informasjon

Vargh VI foregår over 4 dager (3-6. juli 2014) og er den første i den nå sju-laiv-lange historien som er viet til såpass mange dager.

Prisen er 400,-, som dekker en rekke utgifter, men dessverre ikke mat.

Årsaken er plott-relatert, og har med et fattig samfunn å gjøre.

Meld deg på via påmeldingsskjema på venstre side, eller send en epost til; vargh6@hotmail.com.

Sjekk ut gruppa vår på www.laiv.org

Sjekk oss ut på (trykk button):

 

Vargh VI

Juli 3 - Juli 6, 2014; Skien

Å trekke frem noen Vargh-roller er svært vanskelig, og kan likeledes være urettferdig. Samtidig, noen nøkkelroller kan nevnes som viktige i en del av historien. Vargh I - III handlet i hovedsak og varghianernes mektigste familie, og spillet rundt - for å skaffe seg allianser, religiøs tilknytning - og selvsagt - et og annet artefakt. Einar den Store var første borgermester i Varghs laiv-historie, og han var gift med Eirin den kyndige, som enten ble bortført eller dro frivillig med sorteridderne. Derom strides de lærde.

Einar og Jadin var nøkkelpersoner i Vargh II og Vargh III, sammen med Gjermund den bereiste, i arverekkefølgen, og hans bror - som ble spøkelse. Gjermund satt i borgermesterstolen i ekstremt kort tid, før han ble drept.

I Vargh IV fikk vi et sceneskifte. Et nytt laivsted ble funnet, og det ble en god miks av adelige, bønder, religiøse og sorteriddere, side om side i en herlig miks. Det hele kulminerte i at Edd av Varnir forsøkte å redde seg selv ved å selge de adelige til Skelic, og forædet dem.

I Vargh V handlet mye om Fredsfyrsten og den uforutsette alliansen mellom samtlige folkegrupper for å håndtere trusselen fra Skelic.

Sorteridderne, anført som vanlig av Armador Ravnhjerte og Alfavon Løvehjerte, samarbeidet med både Prins Hadel av Vargh og gråvandrere - deres erkefiende.

På Kyrn var det duket for nye koster. Gråvandrerne, med General Vanya, Mereseni og den grå ulv i spissen, hadde omringet sorteriddernes beste, magikerne Ravina og Lucia, løvelegionen, Armador og Alfavon. Oppi det hele, krydret med en demon, en vampyr, en fe - og selvfølgelig - varulver. Men uansett om noen er nevnt her:

 

En spesiell takk rettes alle spillerne som har deltatt i Vargh-laivene, Kyrn-laivene og spinofflaivene Utposten. Dere vet hvem dere er. Kommer dere tilbake denne gangen?