" Grupperinger
Vargh VI - Jakten

Kort informasjon

Vargh VI foregår over 4 dager (3-6. juli 2014) og er den første i den nå sju-laiv-lange historien som er viet til såpass mange dager.

Prisen er 400,-, som dekker en rekke utgifter, men dessverre ikke mat.

Årsaken er plott-relatert, og har med et fattig samfunn å gjøre.

Meld deg på via påmeldingsskjema på venstre side, eller send en epost til; vargh6@hotmail.com.

Sjekk ut gruppa vår på www.laiv.org

Sjekk oss ut på (trykk button):

 

Vargh VI

Juli 3 - Juli 6, 2014; Skien

Grupperinger på laiven:
Varghianere: Varghianere har levd under undertrykkelse i flere år, men har det siste decenniet vært fri fra Skelics tyranneri. Men er det nødvendigvis bedre nå, da flere og flere er fattige, uten mat?

Handlingen er sentrert rundt et viktig område; og selvfølgelig et vertshus. Bønder og lykkejegere fra hele Vargh strømmer hit for å høre det nyeste om gullfunn. Lokalbefolkningen ledes av Borgemester Ephraim.

Vi ønsker rundt 40 varghianere som kan spille både stort og smått.

'Er det mulig å være såpass slepphendt med bevoktningen av en hellig grav?'
Skelic etter å ha skjendet Gjortvist-graven i år 301.

Gjortvist-orden: Gjortvist er den største av de kjente naturgudene. Folket har vært utsatt for massakre og nedslakting. Under trollmannen Skelic ble etterfølgerne hans nærmest utryddet, og ble samtidig forbudt. Nå er det en ny tid for Vargh og deres prester. Grupperingen er ledet av presten Orm den Stolte.

Flinder & sønn gruvedrift: Etter årevis med geriljakrig mellom Vargh og bystaten Balgae har de to sluttet fred. Balgaes største gruveselskap kommer med både gruvearbeidere, tjenere, voktere - og ledes av aristokraten Edvard Hvale. Vi tenker en gruppe på rundt 12.

Gordars Frihandlere:
For å ha råd til å bygge opp landet, har Vargh trykket opp mer økonomi, som gjør at kobber og tinn-myntene de har belaget seg lenge på har blitt nesten verdiløse. Nå må du hoste opp gull og sølv for å kjøpe ting. Det er ikke lov å ha med seg valuta i forkant med mindre du får beskjed fra arrangøren.

Utgangspunktet for denne grupperingen er omreisende handelsfolk som kan bidra til en ekstra dimensjon av gullrushet. Om donasjonspoolen fungerer og noen melder seg på vil dette bli en sentral gruppe som kan bidra med mye stemning.

Kvinnelig leder. Hva med en gruppe bestående av kun kvinner, eller undertrykte menn?

Sorteriddere: En gruppe av tre sorteriddere har slått seg ned i utkanten av Vargh, og har bodd der i flere år. De har også hjulpet til med etableringen av Vargh igjen, men er ikke veldig populære hos alle.

Dette staute krigerfolket har fått rykte om å bryte inn i enhver konflikt utenfor deres murer, og sist gikk en elitestyrke inn i Gråvandrerriket. Grupperingen ledes av Targon Løvehjerte

Sorteridderne er en gruppe som har strenge kostymekrav, der lederen av gruppa leier ut mye av utstyret du trenger

Andre roller: Har du noen idéer? Vi er åpne for alt. Noen grupperinger på laiven ønsker vi ha, som vi ikke ønsker å offentliggjøre. Har du et godt forslag, kom med dem, men det er av og til at alle vil spille noe annet, og det går jo ikke :)